Beholdere

Hvis du har brug for en ny beholder, kan du på denne side læse, hvad der er at vælge mellem. Du kan få tømt din beholder til restaffald enten hver uge eller hver 14. dag. Emballage og papir til genbrug bliver hentet hver 4. uge.

Beholdere og priser

Hvis du har brug for en ny beholder, kan du på denne side læse, hvad der er at vælge mellem, og du kan også vælge hvor tit vi skal tømme dit restaffald.

Hvor skal skraldespanden stå?

Din skraldespand skal placeres så den er let at tømme for skraldemanden. Det er grundejerens ansvar at adgangsforholdene er i orden.

Spar på skraldespanden

Hvis du har ekstra plads i din skraldespand hver gang du får tømt, er der måske mulighed for at skifte til en billigere tømningsordning.

Affaldsskjul

Når du anskaffer eller fremstiller et affaldsskjul, så er der flere ting, du bør tænke på, inden du går i gang.

Idékatalog til affaldsskjul

Synes du, at dine affaldscontainere skæmmer lidt? Randers Kommune sælger ikke skraldeskjulere, men vi vil gerne hjælpe dig der godt kan lide at det ser pænt ud. Derfor har vi på denne side samlet kontaktoplysninger på forhandlere af skraldeskjul.

Idékatalog - når du sorterer i køkkenet

Gør det nemmere at sortere dit køkkenaffald bedre!

Undergrundscontainere

Der er flere muligheder for at få affaldet under jorden!

Cityundergrundscontainer

Cityundergrundscontainerne er placeret i Randers midtby i områder, hvor der er mange brosten og dårlig plads til affaldscontainere. De forbedrer arbejdsmiljøet for skraldemændene, men giver også mange fordele til de naboer, der tilmelder sig ordningen. De slipper for eksempel for at affaldscontainere fylder i baggården.