Langå IgenBrug

Langå IgenBrug på Langå Genbrugsplads holder åbent den første lørdag hver måned, undtagen juni, hvor der er sommerferie lukket. Du kan aflevere effekter til Langå Igenbrug i hele genbrugspladsens åbningstid.

Salg fra Langå IgenBrug

Langå IgenBrug åbnede for første gang lørdag den 5. marts 2016, og de har holder fremover åbent for salg den 1. lørdag i alle måneder kl. 10.00-15.00. Der er dog sommerferie lukket i juni måned.

Kommer du i bil, så sørg for at parkere den, så den ikke står i vejen for nogen.


Udvalgsformand Frank Nørgaard indvier Langå IgenBrug

Aflevering af ting til Langå IgenBrug

Hvis du vil aflevere ting til Langå IgenBrug, kan du gøre det i hele genbrugspladsens åbningstid. 

Langå Genbrugsplads og Lions Langå står bag

Langå IgenBrug er blevet til i samarbejde mellem Lions Langå og Langå Genbrugsplads. Genbrugspladsen stiller bygningen til rådighed, og tager imod effekter i det daglige. Én gang om ugen gennemgår Lions Langå de afleverede effekter i afleveringscontaineren og så står de også for alt det praktiske på salgsdage samt for uddelingen af donationer.

Overskuddet går til humanitære organisationer

Overskuddet deles ud til humanitære organisationer, som gør en indsats for de svageste borgere i Langå området. Lions Langå modtager gerne ansøgninger fra humanitære organisationer, som ønsker at komme i betragtning.

Organisationer, der ønsker at søge om et bidrag, kan skrive til mailadressen p.langaa@lions.dk og forklare, hvad det ansøgte beløb skal bruges til.