Affaldskontoret var med på Randers Messen 2016

Det var fjerde år i træk, at Affaldskontoret havde en stand på årets Randers Messe.

22. februar 2016 - Oprettet af Lone Annette Topping

Affaldskontoret deltog igen i år på Randers Messen – og det var tid givet godt ud! Det var to travle dage, hvor de mange besøgende til standen kunne få svar på alle deres spørgsmål om alt vedrørende affald.

Hovedtemaet var i år det organiske affald. I 2016 rulles indsamlingen af organisk affald ud etapevis i hele kommunen til alle enfamilies huse og villaer. I 2017 tager vi fat på etageejendommene. Mange af byens borgere fra 8940 området, hvis tur det nu er, benyttede lejligheden til at se de nye beholdere og få sig en snak, så de kunne bestille den rigtige løsning. Besøgende til standen fra de postnumre, der senere på året skal i gang med at frasortere, kom også forbi og fik sig en snak om, hvad det hele går ud på.

Der var også stor interesse for konkurrencen ’Find 5 fejl’, hvor man skulle bruge sin viden om, hvad der må, og måske endnu vigtigere, ikke må finde sin vej i genbrugsbeholderen. Der udtrækkes en vinder til en flot gavekurv både fra lørdagens og søndagens konkurrence deltagere.

Stemningen var begge dage meget positiv, og det er tydeligt at mærke, at Randers borgerne er med på at sortere, og de er med på at gøre deres for, at vi gør alt for at begrænse det affald, der ikke kan genbruges eller genudnyttes. Vi mødte nogle genbrugs helte og heltinder, og det giver også en rigtig god energi for os, der arbejder med det. Så tak for det!