Du kan nu ansøge om donationer til humanitære formål

Overskuddet fra salg af affekter fra genbrugsbutikken GenBrugen på Randers Genbrugsplads skal snart fordeles. Det er derfor nu tid til at søge om donationer til humanitære formål.

29. august 2016 - Oprettet af Bianca Beck Lund

Når der den første lørdag i måneden bliver holdt salgsdag på GenBrugen på genbrugspladsen på Ørneborgvej, går pengene direkte til gode formål i Randers Kommune. GenBrugen, der drives af de tre lokale Y’s Mens klubber, deler hvert halvår op imod en kvart million kroner ud til organisationer i Randers, der arbejder med socialt udsatte børn, hjemløse, sygdomsramte, misbrugere og andre, der har brug for en hjælpende hånd. Det er derfor mange initiativer for betrængte borgere, der får tilskud, der stammer fra tusindvis af små handler med genbrugsting. Næste gang, Y’s-mens klubberne deler penge ud, er 25. november, og sidste ansøgningsfrist er 1. november. Organisationer, der ønsker at søge om et bidrag, kan skrive til mailadressen genbrug.randers.ysm@gmail.com og forklare, hvad det ansøgte beløb skal bruges til.

Y's Men's klubberne i Randers står for uddelingen, og du skal derfor sende din ansøgning som email til genbrug.randers.ysm@gmail.com med en forklaring om, hvad det ansøgte beløb skal bruges til. Ansøgning om donation skal være modtaget inden den 1. november.

Uddelingen bliver den 25. november og afholdes ved Julemarkedet i Helligåndshuset.