Det nye affaldshæfte EXIT 2016 omdeles i uge 2!

Affaldsbladet Exit 2016 bliver husstandsomdelt i uge 2. I bladet finder du både spændende artikler og praktiske oplysninger om håndteringen af dit affald.

I uge 2 lander Affaldshæftet EXIT i din postkasse!

18. december 2015 - Oprettet af Lone Annette Topping

Mange gemmer bladet på grund af storskraldskalenderen, men der er meget mere at komme efter i det årlige blad. Artiklerne i år handler blandt andet om, at vi i løbet af 2016-17 alle skal til at sortere det organiske affald fra. Det er en god idé, fordi vi på den måde er med til at bevare jordens frugtbarhed, og fordi vi samtidig kan fremstille CO2-neutral energi.

I magasinet kan du også se de forskellige skraldespande, der er at vælge mellem, priser på tømninger og andre nyttige oplysninger.  Hele Danmarks handyman Leth giver råd til, hvordan du nemt og billigt får lavet et skraldeskjul, hvis du ikke gider gå og se på beholderne.

I det mere muntre hjørne kan du læse om en ny trend, MPG-møder, hvor affaldsentusiaster mødes og dyster lidt om, hvem der er bedst til at få fyldt genbrugsbeholderen.

Hold øje med din postkasse i uge 2. Får du mod forventning ikke bladet med posten, kan du hente et i Borgerservice eller på genbrugspladsen. Du kan også finde den digitale version på www.affald.randers.dk.

Der har desværre indsneget sig nogle fejl i storskraldsoversigten (ruter i uge 19 samt ugenummereringen). Det er vi selvfølgelig godt trætte af, men du kan se eller downloade den tilrettede oversigt her: Revideret storskraldskalender