En god dag på Forårsmessen i Purhushallen

For andet år i træk deltog Affaldskontoret på Forårsmessen i Purhushallen.

07. marts 2016 - Oprettet af Lone Annette Topping

Affaldskontoret deltog igen i år på Forårsmessen i Purhushallen – og det var en hyggelig dag, og vi fik snakket med mange! De besøgende til standen kunne få svar på løst og fast om alt vedrørende affald.

Hovedtemaet var i år det organiske affald. I 2016 rulles indsamlingen af organisk affald ud etapevis i hele kommunen til alle en-families huse og villaer. I 2017 tager vi fat på etageejendommene. Mange af byens borgere havde trodset sne og slud, og de benyttede lejligheden til at se de nye beholdere og få sig en snak, så de er klar til at kunne bestille den rigtige løsning, når det bliver deres tur til at indsamle organisk affald.

Vi havde også en to-kammers skraldevogn med til messen, så borgerne ved selvsyn kunne konstatere, at deres sorterede affald ikke bliver blandet.

Flere deltog i konkurrencen ’Find 5 fejl’, hvor man skulle bruge sin viden om, hvad der må, og måske endnu vigtigere, ikke må finde sin vej i genbrugsbeholderen. Der udtrækkes snarligt en vinder til en flot gavekurv blandt lørdagens deltagere.

Det var en dag fyldt med god energi. Og det er godt for os, der arbejder med affald til dagligt, at få input og viden, som vi kan bruge i vores arbejde. Så det siger vi tak for!