Godt besøgte informationsmøder om organisk affald i 8930 området.

Affaldskontoret inviterede til to informationsmøder, fordi det nu er borgerne i 8930’s tur til at sortere organisk affald fra.

Jørgen Bondesen fra affaldskontoret indledte med at fortælle om, hvorfor vi skal indsamle organisk affald.

27. april 2016

Turen er nu kommet til borgerne i 8930 til at vælge beholder til organisk affald. I den forbindelse inviterede affaldskontoret til to informationsmøder på henholdsvis Korshøjskolen i Harridslev og Østervangsskolen i Dronningborg. På møderne kunne borgerne se og høre om den nye ordning og de nye beholdere.

Efter en kort introduktion var der mulighed for at få svar på spørgsmål, og de forskellige beholder størrelser og typer kunne tages i øjensyn.

Der var en rigtig fin stemning på begge møderne.

Vi blev på mødet klar over, at alle de informationsbreve, der var sendt rettidigt ud, ikke var nået frem til modtagerne. Så for de fremmødte borgere, var der meget at sætte sig ind i og på kort tid. Vi følger selvfølgelig op på, hvad der er gået galt med distributionen. Hvis man har spørgsmål til ordningen, så er man altid velkommen til at kontakte affaldskontoret.

Hvis man bor i 8930 området i en én-families bolig, så vil man kunne hente alle oplysningerne her: www.affald.randers.dk/organisk. Her finder man også bestillings formularen.