Langå Genbrugsplads og Langå IgenBrug blev indviet i fin stil.

Langå Genbrugsplads åbnede lørdag den 5. marts portene til et udvidet areal samt åbnede dørene til den nye genbrugsbutik ’Langå IgenBrug’.

07. marts 2016 - Oprettet af Lone Annette Topping

Trods sne og slud var der troppet en del op, da udvalgsformand Frank Nørgaard klippede snoren over for at markere åbningen af den udvidede og nyindrettede genbrugsplads i Langå.

Udover at pladsen er blevet større, så var det også første salgsdag i genbrugsbutikken Langå IgenBrug. I det daglige tager genbrugspladsens medarbejdere imod stort og småt af ting, der er for gode til at smide ud.

Affaldskontoret er indgået i et samarbejde med Lions Langå, hvor indleverede effekter bliver solgt i den nye genbrugsbutik.

Overskuddet fra salget skal gå til humanitære, sociale og kulturelle formål i lokalområdet efter ansøgning. Den nye genbrugsbutik ’Langå IgenBrug’ holder åbent den første lørdag i måneden i ulige måneder, undtagen juli, hvor der er sommerferie lukket.

Affaldskontoret var også til stede og bød på en kop kaffe og småkager og svarede på de spørgsmål, som de fremmødte brugere af pladsen havde.