Kom til Forårsmesse i Purhushallen på lørdag!

Lørdag den 5. marts lukker Purhushallen igen op for dørene til den årlige Forårsmesse. Her kan du møde Randers Kommune i form af nogle af de medarbejdere, der har med dit affald at gøre.

Vi tager en skraldebil med, så du kan se, at affaldet ikke blandes.

29. februar 2016 - Oprettet af Lone Annette Topping

Vi er klar til en snak om, hvad der må puttes i de forskellige beholdere – og får du brug for at ændre din nuværende ordning, så klarer vi også det på stedet. Vi vil også gerne fortælle dig om, hvor godt det er gået med indførslen af indhentning af organisk affald i Langå og Ulstrup. Det er gået over al forventning, så vi er klar til de næste to områder, der skal med i ordningen i løbet af foråret.

Der er selvfølgelig også mulighed for at få svar på alle sine spørgsmål om sortering, affald og genbrug eller at deltage i konkurrencen ”Find 5 fejl i emballagebeholderen”.

Mellem kl. 13 - 15 vil du også kunne se én af de nye to-kammer skraldebiler. Så kan du se, at det du sorterer ikke bliver blandet!

Det er anden gang at Affaldskontoret deltager på Randers Messen. Formålet er at komme i kontakt med borgerne. Både for at borgerne kan få stillet deres nysgerrighed, blive klogere og få svar på deres eventuelle spørgsmål, men mindst lige så meget for at personalet på Affaldskontoret kan blive klogere på borgernes erfaringer med og reaktioner på systemet.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen

Affaldskontoret