Uddeling af donationer til frivillige organisationer

For nu femte år i træk kunne Y’s Men’s klubberne i Randers dele penge ud til organisationer, der udfører frivilligt humanitært arbejde i Randers Kommune. Pengene, der blev uddelt, var optjent ved at sælge effekter fra GenBrugen på Randers Genbrugsplads.

En flok glade frivillige med hver deres check

30. november 2016 - Oprettet af Lone Annette Topping

Der var som vanligt en hyggelig stemning med gløgg og æbleskiver om eftermiddagen fredag den 25. november, da byens tre Y's Mens klubber delte ud af overskuddet fra salg af effekter fra genbrugsbutikken GenBrugen på Randers Genbrugsplads på Ørneborgvej. Alle de ting som byens borgere har afleveret til GenBrugen ordnes og sorteres af pladsmændene, og så står Y's Men's klubberne for salget af disse effekter én gang om måneden. 

Og det har været et givtigt samarbejde, for det er blevet til hele 243.000 kr. i overskud! Pengene blev uddelt til i alt 22 frivillige organisationer, der havde ansøgt om at få del i overskuddet, så de kan videreføre deres flotte arbejde. Der var i år kommet 46 ansøgninger ind. 

Donationerne gør det muligt for de mange frivillige fra humanitære organisationer at gøre noget ekstra for deres målgrupper.