Erhvervsvenligt samarbejde i Randers og Favrskov fortsætter

Randers kommune og Favrskov Forsyning fortsætter samarbejde, der gør det nemt for virksomheder at komme af med affald i begge kommuner.

08. december 2017 - Oprettet af Klaus Kohberg

Sidste år indledte vi et samarbejde med Favrskov Forsyning, så lokale virksomheder kan benytte genbrugspladserne i begge kommuner - uden at betale "dobbelt medlemskab". Tidligere var det nødvendigt at betale gebyr til genbrugspladserne i begge kommuner. Det kunne være en dyr fornøjelse for de virksomheder, der udfører arbejde i både Randers og Favrskov, men med det nye samarbejde, blev det både lettere og billigere at komme af med affaldet. Samarbejdet har i 2017 kørt som et forsøg, og det har kørt så godt, at ordningen fortsætter i 2018 til uændrede priser.

- Vi er glade for, at vi kan give den ekstra service til vores erhvervskunder, der ofte har og imødekomme deres behov for at komme af med affald i begge kommuner uden ekstra omkostninger. Samarbejdet og ordningen har fungeret uden problemer, og derfor har vi valgt at forlænge samarbejdet et år mere, siger Helle Jørgensen fra Affaldskontoret i Randers Kommune.


Tilfredshed hos kunderne

Det er ikke kun Randers Kommune og Favrskov Forsyning, der er glade for ordnin-gen. Kunderne er også tilfredse.
- Hvis jeg arbejder i Favrskov, er det nemt og hurtigt at bruge en genbrugsplads i nærområdet, i stedet for at tage alt affaldet med hjem, fortæller Steffan B. Andersen fra virksomheden Steffan B. Andersen Anlæg & Belægning IVS.
Han bruger primært genbrugspladserne i Langå og i Hvorslev.
- Det er rart, at der er mulighed for at aflevere affald i ydertimerne. For eksempel på Hvorslev genbrugsplads, der har åbent hver dag fra kl. 7-20. Så kan man komme, når man vil. Det er dejligt fleksibelt, slutter Steffan B. Andersen.