Igen i år fandt vi to affaldskyndige vindere på Randers Messen

Blandt de mange besvarelser udfyldt på Randers Messen 2017 har vi udtrukket to vindere, der bare vidste alt om genbrug.

To stk. gavekurve har fundet nye ejere.

27. februar 2017 - Oprettet af Lone Annette Topping

På Randers Messen den 18. og 19 februar lavede Affaldskontoret igen konkurrencen ’Find 5 fejl’, hvor gæster på vores stand skulle finde 5 fejl på affald smidt i en genbrugsbeholder.

Det var der mange der forsøgte sig med. Om lørdagen fik vi hele 131 besvarelser ind, og om søndagen var der 92 besvarelser.

Vi har udtrukket en vinder for hver dag, og de havde begge fundet de fem fejl.

Og vi kan kun sige, at begge vindere har styr på det med affaldet. Jørn Lorentzen vandt om lørdagen, godt hjulpet af sin kone Lilian. De er begge et par super gode ’skralde ambassadører’. De og deres naboer har tidligere besøgt Affaldsterminalen, så de ved, hvor stor en forskel vi kan gøre, når vi genbruger så meget som muligt. Og som de siger, så kan der ’gå helt sport i’, hvor meget man kan sortere til genbrug.

Om søndagen var det Xenia, der vandt konkurrencen. I 2013 var hun også på besøg på Affaldsskolen, og hun har ikke glemt det, som hun har lærte der, for hun fangede også de fem fejl. Faktisk var Xenia helt tilfældigt også ’affalds model’ i Exit 2014, hvor hun i en artikel fortalte om, alt hvad hun havde lært på Affaldsskolen om genbrug og sortering.

Xenia var ikke hjemme den dag, vi afleverede kurven, så vi har brugt et billede fra hendes yngre dage - det håber, at hun ikke har noget imod!