Når det bli’r bedre end selv et Kinder æg!

”Jamen det er jo hele tre ting!”, lød reklamen om Kinder ægget, der i sin tid blev lanceret som en fantastisk kombination af både chokolade, en overraskelse og et stykke legetøj. Men genbrugsbutikken Finderiet er i lige så god ret til at prale, for her er der også tre ting at prale med – mindst!

Finderiet har det hele - kom og kig forbi.

22. juni 2017

Som de beskriver sig selv, så er ”Finderiet en genbrugsbutik i Randers, der er drevet af et ønske om at skabe fleksible arbejdspladser (i skrivende stund 40 styks), værne om miljøet og give borgerne en genbrugsbutik med spændende fund til fornuftige priser”.

Så på Finderiet kan du ikke alene gøre noget for dig selv i form af en super handel, du gør også noget for miljøet ved at genbruge en andens affald, og så er du oven i købet medskaber af nogle fleksible arbejdspladser i form af skånejobs og fleksjobs. Varerne i butikken hentes hver dag på genbrugspladsen i Randers, hvor de enten sælges som de er, eller sættes lidt i stand. Overskuddet fra salget går udover driften til donationer til forskellige sociale og velgørende organisationer i kommunen. Ydermere kan f.eks. Mødrehjælpen og Røde Kors hente de effekter, der ikke er så meget salg i, til glæde for deres brugere.

Du kan finde næsten alt i Finderiet, lige fra møbler og porcelæn til golfkøller, tøj (også designertøj), legetøj og fitness udstyr. Og priserne er mere end rimelige. Du kan være rigtigt heldig og gøre et godt kup. En glad køber gik for eksempel meget glad fra Finderiet med en Verner Panton magasinholder til en halvtredser! Det er da mere end bare lidt heldigt, ikk?

Du havde nok ikke forestillet dig, at du skulle prøve tøj i et kloakrør.... Det kan du her!

Finderiet har åbent fra kl. 12 til 17.30 mandag til fredag og lørdag fra kl. 10 til 14, og det bugner med gode handler på de i alt 1.200 m² genbrugsbutik.

Finderiet er beliggende Grenåvej 19, 8960 Randers SØ. Kommer du i bil er adgangsvejen Tronholmen/Mølleholmen. Der går også bybus lige til døren (nr. 15).

Du kan læse og se mere og følge med på deres Facebook side ’Finderiet’, eller læse mere på deres website www.finderiet.dk.

Så kig ind hvis du lige står og mangler en autostol, et kaffestel eller noget til garderoben. De har det hele i Finderiet.