Rigtigt mange er i gang med at sortere organisk affald fra – og de er gode til det!

I weekenden den 18. og 19. februar lukker Arena Randers igen op for dørene for Bolig & Livsstils messen 2017. Her kan du møde Randers Kommune i form af nogle af de medarbejdere, der har med dit affald at gøre.

02. februar 2017 - Oprettet af Lone Annette Topping

Vi er klar til en snak om, hvad der må puttes i de forskellige beholdere. Måske er du i tvivl, om du kan smide en pizzabakke til papir genbrug – eller skal den smides til restaffald? Har du brug for at ændre din nuværende ordning, så klarer vi også det på stedet. Vi har affaldsbeholdere med i forskellige størrelser, så du kan se, hvordan de ser ud.

Langt de fleste en-families boliger er nu i fuld gang med at sortere organisk affald – og det går rigtigt godt. Borgerne har taget ordningen til sig, og kvaliteten på det organiske affald er helt i top. Vi mangler lige at få leveret beholdere til det sidste område, men det kommer vi i gang med begyndende i marts. Og så går vi bagefter i gang med at rulle indsamlingen af organisk affald ud til etageejendommene. 

Der er selvfølgelig mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål om sortering, affald og genbrug eller at deltage i konkurrencen ”Find 5 fejl i emballagebeholderen”. Der udtrækkes en vinder både lørdag og søndag.

Det er fjerde gang at Affaldskontoret deltager på Randers Messen. Formålet er at komme i kontakt med borgerne. Både for at borgerne kan få stillet deres nysgerrighed, blive klogere og få svar på deres eventuelle spørgsmål, men mindst lige så meget for at personalet på Affaldskontoret kan blive klogere på borgernes erfaringer med og reaktioner på systemet.

Og pizzabakken, siger du? Ja, den skal jo smides i restaffaldet, fordi den er snavset – og der skal kun rent papir i genbrugsbeholderen.

Vi glæder os til at se dig!