Sæt kryds i kalenderen!

For den 20. maj åbner Finderiet, der er en ny stor genbrugsbutik, for første gang. Du kan finde mange gode sager på de i alt 1.200 m² på Grenåvej 19 i Randers. Så vi håber, at du vil være med.

Og det er nemt - der går bus lige til døren!

11. maj 2017 - Oprettet af Lone Annette Topping

Finderiet slår dørene op!

Finderiet er en fortsættelse af GenBrugen fra Randers Genbrugsplads, men i et helt nyt layout og med nye aktører. Det er Fonden Guld OG Grønne Skove (GOGGS), der nu står for at forvandle nogens affald til andres guld.

De genbrugelige effekter som byens borgere afleverer på genbrugspladsen, bliver indsamlet af medarbejdere fra Finderiet, hvorefter det eventuelt bliver gjort i stand og repareret, og hvorefter de sælges i den nye store genbrugsbutik på Grenåvej. På den måde udnytter vi nogle ressourcer, der ellers ville være endt som en udgift til et forbrændingsanlæg. Det er et arbejde, der nødvendiggør flere hænder, og det kombineres nu med, at man så ovenikøbet kan skabe nogle arbejdspladser med fleksible rammer. På den måde er der skabt et meningsfuldt tilbud til mennesker med nedsat arbejdsevne. Her får de lov til at præstere og levere en vare og et produkt, der ikke og alene gavner økonomien og miljøet, men i mindst lige så stor grad det sociale aspekt.

GOGGS er en erhvervsdrivende og socialøkonomisk fond helt uden kommunens økonomiske involvering, og er således ikke et kommunalt aktiveringstilbud for unge arbejdsløse.

Åbningen fejres med et spændende program og muligheden for at gøre en rigtig god handel.

Dagens program er som følger:

11.00 Finderiet åbner + Børneloppemarked (Lukker kl. 14)

13.00 Officiel åbning v/ Borgmester Claus Omann Jensen

14.00 Marie Frank giver koncert

17.00 Finderiet lukker

Så husk nu det kryds i kalenderen - vi håber, at du vil være med!