Affaldsmagasinet EXIT 2018 omdeles i uge 2

Affaldsmagasinet Exit 2018 kommer snart på gaden. Vi husstandsomdeler bladet i uge 2, og det er fyldt med spændende artikler og praktiske oplysninger om affald og genbrug.

08. januar 2018 - Oprettet af Lone Annette Topping

Rigtigt mange beholder bladet året igennem på grund af storskraldsoversigten og åbningstider på genbrugspladserne, men i bladet byder vi på meget mere end det.

Vi følger op på den gode historie om indsamlingen af organisk affald i Randers Kommune, og at det nu snart er etageejendommenes tur til at sortere madaffaldet fra til glæde for både miljøet og økonomien. Et par etageejendomme er allerede i gang, og de deler deres erfaringer i bladet.

I år fører bladet et tema om plastik, og hvorfor det er så vigtigt, at vi forholder os til og gør noget ved de store mængder af plastik i hverdagen. Og vi kommer omkring den gode historie fra Randers, hvor en lokal ildsjæl har udviklet en måde at genbruge plastik også af dårlig og beskidt kvalitet.

I magasinet kan du se de forskellige skraldespande, der er at vælge mellem, tømningsfrekvenser og priser på tømninger og andre nyttige oplysninger. Du finder også en nem oversigt over sortering af husholdningens mest gængse affald lige til at rive af og hænge på køleskabet.

Så er der nogle sider for de mindste, hvor de kan se, hvordan de kan lave genbrugsting af affald, og for de mere nørdede er der svar på nogle mere tekniske spørgsmål omkring genbrug og bortskaffelse af affald.

Hold øje med postkassen i uge 2. Har man sagt ’Nej tak’ til reklamer og gratisaviser, så kan man hente et eksemplar her:

  •         Borgerservice
  •         Genbrugspladserne
  •         Kundecenteret i Miljø og Teknik
  •         Biblioteker og bogbus

Læs den digitale version her
(virker desværre ikke for app brugere med Android version)

Vi siger god læselyst!