Det er den tid på året: Dit erhvervsmærkat til genbrugspladserne skal fornyes

Det skal være nemt og fleksibelt at komme af med dit erhvervsaffald, derfor samarbejder Randers Kommune med omkringliggende kommuner om at give erhvervsdrivende adgang til genbrugspladserne. Nu er der åbnet for, at du kan købe mærkater, der giver adgang i hele 2019.

14. december 2018 - Oprettet af Klaus Kohberg

Med et erhvervsmærkat i forruden er det nemt at komme af med dit erhvervsaffald. Det er især håndværkere, der benytter sig af ordningen, men alle virksomheder, der skal af med genbrugsmaterialer, kan købe adgang til genbrugspladserne.

”Mærkatet er den letteste løsning for virksomheder fra Randers Kommune, og det er også det billigste, hvis man kommer jævnligt på genbrugspladsen”, forklarer Helle Jørgensen fra Affaldskontoret i Randers Kommune. ”Vi har 424 virksomheder, der allerede nu benytter sig af muligheden, og de får et brev med en reminder om at tilmelde sig igen.”

I Favrskov Kommune benytter ca. 200 virksomheder sig af ordningen, der blev taget godt imod af de erhvervsdrivende, da den startede som et forsøg i 2017.

Køb mærkat på www.affald.randers.dk/mærkat 

Ny mulighed: Betal med SMS

I 2018 trådte en anden ordning i kraft, der giver mulighed for at købe adgang med telefonen på samtlige genbrugspladser i de 12 kommuner i Business Region Aarhus. Med den udvidede adgang er det lettere for randrusianske håndværkere at tage opgaver i andre kommuner, da de ikke skal tilbage til Randers med affald, men kan købe adgang i den kommune, de arbejder i.

For at betale med SMS skal din telefon være tilmeldt med et kreditkort. Det er hurtigt klaret på www.affald.randers.dk/sms