En hvid jul kan sørme godt være grøn

Og her tænker vi ikke på en mild vinter, men snarere på det fodaftryk vi sætter, når vi gør op med smide-væk kulturen – også til jul.

Vi kan helt sikkert også finde den rigtige nisse til dig.

29. oktober 2018 - Oprettet af Lone Annette Topping

Det begynder tidligt med julepynten i butikkerne, og i genbrugsbutikken Langå IgenBrug har man heller ikke holdt sig tilbage. De har lavet den flotteste udstilling med alverdens juleting, og den første lørdag i måneden kan man gøre et rigtigt godt julekup.

Gør julen mere grøn og billigere

Hvis du vælger at gå nisse amok i genbrugsudsalget, så er du med til at mindske den miljømæssige belastning ved vores smide-væk kultur. Hvis du er blevet træt af din gamle julebuk, der har stået på chatollet i entréen i mange år, så kan den jo godt være både ny og fin for en anden. Er du ung, og er du lige flyttet i lejlighed, men pengene er små, så kan du få råd til at lade dit julehjerte banke uhæmmet i en indkøbsrus af alverdens gode julesager og med god samvittighed. Julen varer længe, og koster mange drivgasser – men ikke hvis du handler med omtanke.

Gør et julekup allerede lørdag den 3. november

Den første lørdag i hver måned åbner dørene til Langå IgenBrug, og på lørdag den 3. november er det så startskuddet til den grønneste genbrugsjul. Kig ind og mød en gammel nisse og tag den med hjem. Og nej, det er ikke personalet - de er nemlig ret friske og slet ikke til salg.