Flot modtagelse til affaldsmagasinet Exit

Vores affaldsmagasin Exit blev omdelt i uge 2. Vi synes selvfølgelig, at det er et herligt blad, men vi har nu alligevel spurgt jer, om I er enige.

19. marts 2018 - Oprettet af Klaus Kohberg

Et helt blad fyldt med tips, nyttige oplysninger og et drys nørdet viden om affald og genbrug lyder måske ikke som den store kioskbasker. Men de vigtigste anmeldere af bladet – borgerne i Randers Kommune – giver alligevel Exit pæne ord med på vejen. Hele 88% procent af de adspurgte synes godt eller endda meget godt om Exit, og det tager vi som et fingerpeg om, at vi har fat i noget af rigtige.

Det’ en gemmer

Fordelen ved et magasin er, at det nemt kan gemmes og hives frem, når der er tid eller behov for det. Og bladet bliver gemt. Hele 67% gemmer bladet som inspiration og opslagsværk, og det er ikke overraskende især de lidt ældre borgere, der har Exit liggende på hylden. De yngre borgere finder i højere grad de nødvendige oplysninger online.

Har du også noget på hjerte?

Hvis du har kommentarer til Exit, noget du savner i bladet, eller bare lidt ris og ros, er du selvfølgelig altid velkommen til at sende os en mail på affald@randers.dk

Har du ikke fået Exit?

Distributionen har været anderledes i år, da PostNord har lukket ned for den omdelingsservice vi tidligere har benyttet. Derfor har vi ikke kunnet blive leveret til postkasser, der siger ”Nej tak til reklamer og gratisaviser”.

Har du ikke modtaget dit blad, eller er det ved et uheld røget ud med reklamerne, kan du hente et eksemplar på din nærmeste genbrugsplads, på biblioteket eller i Borgerservice.