Fra december tømmer vi genbrugsbeholderne hver 3. uge

I er så gode til at fylde metal, glas, plast og også papir i genbrugsbeholderne, at det kan knibe med at få plads til det hele. Det har vi taget konsekvensen af, så nu kommer vi og tømmer lidt oftere.

22. november 2018 - Oprettet af Lone Annette Topping

Det går over al forventning med at udsortere til genbrugsbeholderne, og specielt emballage af metal, glas og plast sorteres fra i stigende mængder. Og det er mængder så store, at der dårligt er plads til det hele, når vi kun tømmer hver 4. uge.

”Det har vi taget konsekvensen af, og vi havde to valg: enten at køre ud med større beholdere eller at tømme dem oftere. De fleste ville være trætte af at have en endnu større beholder stående, så vi vælger i stedet at ændre tømningen af genbrugsbeholderne til hver 3. uge”, siger Jørgen Bondesen, der har med den logistiske planlægning at gøre.

”Og så kan man i indkøringsperioden måske forvente, at det giver lidt rod i systemerne den næste måneds tid, indtil det er kørt ind alle steder”, fortsætter han.

Hvad betyder det for mig?

Det betyder at din tømmedag kan ændre sig, for vi skal justere rigtigt mange ruter for at få det hele til at passe. Derfor kan det sagtens være, at vi kommer og henter hos dig en anden dag, end du er vant til. Efter den 3. december kan du tjekke tømmekalenderen, om du bliver berørt. Det kan du gøre enten i app’en AffaldRanders eller via MIT AFFALD.

Tømning af undergrundscontainere bliver ikke påvirket af den nye tømmefrekvens.