Holder du jul i Randers Kommune? Sådan kommer du af med julens affald

Det har skabt lidt forvirring, at man i dagspressen har sagt, at gavepapir ikke må komme i genbrugsbeholderen. Det må det godt i Randers - men kun hvis du har taget gavebåndet af det.

Gider du ikke sortere gavebåndet fra, så skal dit indpakningsaffald i en klar sæk og til småt brændbart på genbrugspladsen.

20. december 2018 - Oprettet af Lone Annette Topping

Det har skabt lidt forvirring blandt borgere i kommunen, at man i dagspressen har sagt, at gavepapiret ikke må komme i papircontaineren til genbrug, fordi vi på kommunens hjemmeside skriver, at det må det godt. 

I Randers Kommune må du gerne smide gavepapiret i genbrugsbeholderen til papir, såfremt at det er fri for gavebånd og andet pakkepynt. Gider du ikke fjerne gavebåndet fra papiret, så kan du samle det hele i klare sække og smide det til småt brændbart på genbrugspladsen, eller du kan smide det i restaffaldsbeholderen. Så  nej til gavepapir, det var altså 'Fake news' her i kommunen.

Du kan se meget mere om al julens og nytårets affald her. Jo mere der kan genbruges eller laves strøm på, jo bedre er det for miljøet. Og vi kan rigtigt meget i Randers - i hvert fald i forhold til gavepapir.

God jul!