På Randers Messen i 2018

For sjette gang i træk deltog Affaldskontoret med en stand på årets Randers Messe.

26. februar 2018 - Oprettet af Lone Annette Topping

I weekenden den 17. og 18. februar stillede Affaldskontoret op med en stand på Livsstil- og Boligmessen 2018. I år havde vi valgt at fokusere på indholdet af genbrugsbeholderen: hvad er det vi gerne vil have i beholderen, og hvor rent skal det være? Spørgelysten var stor, og man kan mærke, at det betyder noget for kommunens borgere, at vi er gode til at sortere, og der er en vilje til at gøre det rigtigt.  

Det var to rigtigt travle men også gode dage, hvor vi fik mange gode dialoger med en masse borgere fra hele kommunen. Der var masser af positiv feedback. Folk vil gerne sortere, og de vil gerne gøre det rigtigt. Og vi kan se, at det vi laver nytter noget for mængderne er støt stigende – både det organiske affald men også mængden af genbrugsfraktionerne metal, glas og hård plast.

Der var også i år stor interesse for konkurrencen ’Find 5 fejl’, hvor man skulle bruge sin viden om, hvad der må, og måske endnu vigtigere, ikke må finde sin vej i genbrugsbeholderen. Der er blevet udtrukket en vinder til en flot gavekurv både fra lørdagens og søndagens konkurrence deltagere.

Vi mødte masser af genbrugs-entusiaster, og det giver også en rigtig god energi for os, der arbejder med affald til dagligt. Så tak for det!