Så fik vi overbragt gavekurve til to affaldskyndige vindere fra Randers Messen

Blandt de mange besvarelser på vores ’Find 5 fejl’ i genbrugsbeholderen, der blev udfyldt på Randers Messen 2018 har vi udtrukket to vindere, der begge bare vidste alt om genbrug.

06. marts 2018 - Oprettet af Lone Annette Topping

På Randers Messen den 17. og 18 februar lavede Affaldskontoret igen konkurrencen ’Find 5 fejl’, hvor gæster på vores stand skulle finde 5 fejl på affald smidt i en genbrugsbeholder.

Det var der mange der forsøgte sig med. Om lørdagen fik vi hele besvarelser 144 ind, og om søndagen var der 107 besvarelser.

De to vindere

Vi har udtrukket en vinder for hver dag blandt de indkomne og rigtige svar, og i år var det ren ’girl power’. Anni Pedersen fra Spentrup vandt om lørdagen. Hun blev meget glad og også meget overrasket over, at hun havde vundet. 

Om søndagen var det Astrid Anemone Kold fra Langå der vandt konkurrencen. Vi fangede hende på vej hjem fra badminton. Og så er det jo dejligt at kunne gå hjem og hygge sig med en hel masse chokolade. Og vinen, ja den håber vi, at andre i familien får glæde af.

Vi siger pænt tak til dem begge -  både fordi de ville være med, og fordi de ved så meget om sortering og genbrug. Det er godt for både miljøet og økonomien, og når vi alle trækker på samme hammel, så giver det resultater. I Randers er alene mængden af indsamlet hård plast fra genbrugsbeholderne steget med hele 50 procent. Det kan vi godt være stolte af, men vi vil være endnu bedre endnu. Og med engagerede borgere, som Anni og Astrid, så skal vi nok komme i mål.