Stoleleg på den grønne måde

Vi har fået ”nye” møbler i Skolestuen på Randers Affaldsterminal. Men det er ikke helt tilfældige stole, de mere end 1.000 børn og unge, der årligt besøger os, skal sidde på.

08. maj 2018 - Oprettet af Klaus Kohberg

Det kræver sin stol, at lægge ben, ryglæn og sæde til, når mere end 1.000 børn og unge skal blive klogere på affald, genbrug og ressourcer. Og på et tidspunkt, må selv den bedste stol overgive sig. Det skete også for stolene i Skolestuen, men hvad gør man, når man går ind for genbrug og bedst mulig udnyttelse af ressourcerne? Man køber brugte, nye møbler.

Skolestuens nye stole har udtjent deres værnepligt på et gymnasium, og trængte i dén grad til en kærlig hånd. Det har de fået af Randersvirksomheden 3R, der renoverer brugte møbler og donerer dem, de ikke kan sælge, til gode formål. I de fleste tilfælde ville stolene være blevet smidt ud, men det kan sagtens gavne både økonomi og miljø at bruge pengene på at renovere møblerne. Og hvad så med bordene? De er naturligvis også genbrug.

 

Har du lyst til at teste stolene? Hvis du har en forening eller et selskab på mere end 8 personer, er du velkommen til at booke en rundvisning på Affaldsterminalen.